ArkaBarka Ušće b.b., Beograd
+381655377087 +381644341065
vegayc@gmail.com

Tim

deca, mladi, obrazovanje

Vasiliki Akritidou

Završila je arhitekturu i vizuelnu antropologiju, a ima više od deset godina iskustva u polju neformalnog obrazovanja. Posmatranje života kao razigrano iskustvo kroz koje se uči je njeno najsnažnije oružje koje je čini srećnom, jakom i optimističnom, čak i u teškim trenucima. Veruje da, ako više ljudi ima ovaj pozitivan pogled na život, svet bi bio bolje mesto.

Jovana Divac

Predaje engleski i španski jezik, a uči francuski. Interesuju je ples, strani jezici, (ne)formalno obrazovanje i drugi načini kako može da doprinese ljudima oko sebe.

Ivana Zečević

Masterirala na klasičnim naukama (starogrčki i latinski), a predaje latinski i engleski jezik. Voli da čita, piše, putuje i upoznaje nove ljude. Posebno je interesuje rad sa mladima,decom i neformalno obrazovanje, i zbog toga se priključila Vegi. Veruje da svet može da se menja na bolje i da svako od nas može da bude deo te promene!

Kristina Stojiljković

Studira ekonomiju, interesuju je grafički, web dizajn, psihologija i dr. Smatra da je neformalno obrazovanje veoma bitno i želi da doprinese promeni koju smatra da Vega može da napravi u životu dece i mladih.

Sanja Kamberović​

Sanja je po struci diplomirani pravnik, a bavi se neformalnom edukacijom mladih od 2012. godine kada je učestvovala na prvom treningu u okviru programa mladi u akciji i od tada je neformalna edukacija mladih njena strast. Voli da radi sa decom i mladima i da ih podstiče da preduzmu rizike i pronađu sebe, kao i da rade ono što zaista vole. Smatra da su mladi budućnost planete zemlje i čini sve da se planeta obnovi u ekološkom smislu.

Аna Ljubić

Ana studira ekonomiju, voli muziku i sport. Vreme provedeno sa decom je posebno ispunjava i čini srećnom. Smatra da je neformalno obrazovanje podjednako bitno kao i formalno i da mu se treba više posvetiti.

Maja Nešić

Maja je diplomirala novinarstvo na Političkim naukama i na istom fakultetu završava master kulturologije, a i deo je Vege.