ArkaBarka Ušće b.b., Beograd
+381655377087 +381644341065
vegayc@gmail.com

Tim

deca, mladi, obrazovanje

Vasiliki Akritidou

Završila je arhitekturu i vizuelnu antropologiju, a ima više od deset godina iskustva u polju neformalnog obrazovanja. Posmatranje života kao razigrano iskustvo kroz koje se uči je njeno najsnažnije oružje koje je čini srećnom, jakom i optimističnom, čak i u teškim trenucima. Veruje da, ako više ljudi ima ovaj pozitivan pogled na život, svet bi bio bolje mesto.

Jovana Divac

Noću radi u korporaciji, a danju u nevladinoj organizaciji 💪Zaljubila se u omladinski rad tokom studija španskog jezika 🇪🇦 i svog EVS-a u Španiji, a Vegu voli jer joj pruža slobodu da doprinese razvoju dece i mladih u Srbiji, kao i da na dnevnoj bazi istražuje sebe i svet🌍. U slobodno vreme radi (acro) yogu👯‍♀️, istražuje kako što lakše da vodi low-waste život🧐, čeka da joj porastu drva avokada🥑, overthinkuje💭 s prijateljima o psihologiji i životu, putuje po Balkanu i planeti

Nina Pipović

Nina je master defektolog, trenutno radi kao nastavnik engleskog jezika🗣. Pozitivna je i harizmatična💁‍♀️. U potpunosti je posvećena preuzetim odgovornostima, temeljna💪, kreativna🌈 i druželjubiva👭. Aktivni slušalac👂. Poseduje jak osećaj za pravdu i empatiju prema svim oblicima života. Veliki ljubitelj životinja 🐇 i planina⛰, putovanja🗺 i sticanja novih znanja🧠

Jadranka Pejić

Jadranka je po struci diplomirani psiholog👩‍🎓. Još od srednjoškolskih dana, kao član različitih organizacija, volonterski rad👥 i neformalno obrazovanje🌐 smatra krucijalnim za osposobljavanje mladih veštinama i znanjima bitnim za "svet odraslih" - zajednice u kojoj svako svojom ulogom i aktivnošću može da doprinese. U slobodno vreme je karijerni savetnik u povoju i "rame za plakanje". Ljubitelj mačaka🐈, mora🏖 i lepog vremena🌡

Milica Obrenović

Milica je studentkinja ekonomskog fakulteta u Novom Sadu. Posao šminkerke 💄 zamenila je karijerom u digitalnom marketingu 💻 nakon učešća u projektima i omladinskim razmenama. Obožava Novi Sad📍, voli rad sa ljudima👭, ambiciozna je🎯 i kreativna🌈. Najčešće radi iz kreveta💤, voli da putuje🗺 i mnogo joj nedostaje more ovog leta⛱.

Sanja Kamberović​

Sanja je po struci diplomirani pravnik, a bavi se neformalnom edukacijom mladih od 2012. godine kada je učestvovala na prvom treningu u okviru programa mladi u akciji i od tada je neformalna edukacija mladih njena strast. Voli da radi sa decom i mladima i da ih podstiče da preduzmu rizike i pronađu sebe, kao i da rade ono što zaista vole. Smatra da su mladi budućnost planete zemlje i čini sve da se planeta obnovi u ekološkom smislu.

Katarina Stevanović

Katarina je studentkinja završne godine španskog jezika na Filološkom fakultetu🗣. Bavi se izradom i montažom audiovizuelnih materijala📹, uglavnom kratkih videa📼. Inspirišu je situacije iz svakodnevnog zivota, nežna muzika🎻 i interakcija sa bliskim, kao i novim ljudima👭. Velika je obožavateljka humorističnih serija, a najviše voli one koje pravi Majkl Šur.

Maja Ljubinković

Maja je učenica četvrtog razreda u Trećoj beogradskoj gimanziji📚. San joj je da ode na studije u Italiji🇮🇹, usavrši jezik i iskusi lepotu opuštenog italijasnkog života🍕. Ne plaši se izazova, ambiciozna je i voli da uči i napreduje🥇. Velika joj je strast volontiranje i jako je zahvalna za svoje mesto u DFC porodici🥰. U slobodno vreme čita modernu psihologiju, bavi se sportom🏃🏽‍♀️i isprobava nove recepte u kuhinji🥞. Najviše voli leto, suce i more🏝, a san joj je da proputuje svet🗽.

Aleksandar Milanović

Završio je gimnaziju, studirao kratko molekularnu biologiju🧫, pa se okrenuo grafičkom dizajnu i kreativnom radu🎨. Bavi se crtanjem ljudske figure👤, montažom🎬, a od skoro je počeo da učim o UX/UI dizajnu. Voli ponekad da pročita knjigu 📚 iz filozofije ili ljudske psihologije. Ima jak osećaj za pravdu⚖, saosećajan je i ponekad tvrdoglav. Letnje je dete🌞. San mu je da živi negde pored mora🏝. Ljubitelj je avantura, životinja🦓 i filmova. Potterhead ovde, inače⚡Vega mu je prvo volontiranje i raduje ga buduće druženje i saradnja.

Ema Štefanac

Diplomirana profesorka italijanskog jezika, književnosti i kulture. Trenutno na Master studijama obrazovnih politika na Univerzitetu u Beogradu. Rad sa decom svih uzrasta je inspiriše i motiviše da otkriva novi, savremeni pristup obrazovanju u kojem su deca aktivno uključena u proces učenja i u potpunosti ostvaruju svoja prava i obaveze odgovornih građana. Zato je izabrala DFC metodologiju kroz koju je upravo to moguće ostvariti.