ArkaBarka Ušće b.b., Beograd
+38163226143 +381644341065
vegayc@gmail.com

Tim

Vasiliki Akritidou

Završila je arhitekturu i vizuelnu antropologiju, a ima više od deset godina iskustva u polju neformalnog obrazovanja. Posmatranje života kao razigrano iskustvo kroz koje se uči je njeno najsnažnije oružje koje je čini srećnom, jakom i optimističnom, čak i u teškim trenucima. Veruje da, ako više ljudi ima ovaj pozitivan pogled na život, svet bi bio bolje mesto.

Sanja Kamberović​

Sanja je po struci diplomirani pravnik, a bavi se neformalnom edukacijom mladih od 2012. godine kada je učestvovala na prvom treningu u okviru programa mladi u akciji i od tada je neformalna edukacija mladih njena strast. Voli da radi sa decom i mladima i da ih podstiče da preduzmu rizike i pronađu sebe, kao i da rade ono što zaista vole. Smatra da su mladi budućnost planete zemlje i čini sve da se planeta obnovi u ekološkom smislu.

Milica Obrenović

Milica studira ekonomiju i radi u marketingu. Pored toga što i sama održava radionice i kurseve o kreiranju sadržaja, voli da pohađa edukacije na temu komunikacije i razvija "meke veštine". Rad sa mladima je inspiriše, pa voli da putuje i upoznaje mlade širom Evrope kroz omladinske razmene.

Ema Štefanac

Diplomirana profesorka italijanskog jezika, književnosti i kulture. Trenutno na Master studijama obrazovnih politika na Univerzitetu u Beogradu. Rad sa decom svih uzrasta je inspiriše i motiviše da otkriva novi, savremeni pristup obrazovanju u kojem su deca aktivno uključena u proces učenja i u potpunosti ostvaruju svoja prava i obaveze odgovornih građana. Zato je izabrala DFC metodologiju kroz koju je upravo to moguće ostvariti.

Milica Velimirović

Milica je studentkinja socijalne politike i socijalnog rada. Sa omladinskim aktivizmom se po prvi put susrela 2018. godine kada je i sama počela svoje volontersko angažovanje u lokalnoj zajednici. U slobodno vrme voli da se bavi kreativnim radom. Zaljubljenik je u prirodu, knjige i putovanja.